Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Посольство України в Британії потролило Грема Філліпса

Британський блогер Грем Філіпс, який підтримує бойовиків на Донбасі і висвітлював події для російських телеканалів, звернувся у Twitter до українських дипломатів. У своєму пості він зазначив, що написав офіційний запит на інтерв'ю з послом Наталією Галібаренко і чекає на відповідь.

На його репліку Посольство України в Сполученому Королівстві відповіло, що йому можуть улаштувати "інтерв'ю" в будівлі Служби безпеки України в Києві.

"Ми готові запропонувати "інтерв'ю" в Києві - на вулиці Володимирській, 33 - в Службі безпеки України", - йдеться в повідомленні.

Філліпс після такої відповіді вирішив звернутися до голови МЗС Британії Бориса Джонсона.

"Коли я прошу інтерв'ю в посольства України у Великобританії як незалежний журналіст, у відповідь отримую погрозу. Україна не є серйозною країною", - написав він.

Грем Філліпс після появи на сході України у 2014-2015 роках на боці проросійських терористів був депортований у липні 2014 року з України, а в березні 2016-го - з Латвії, тепер він влаштувався в окупованому Криму.

У вересні 2016 року посол України закликала Великобританію зайнятися Гремом Філліпсом. Проте британський посол порадила Україні самій розбиратися з пропагандистом. Нагадаємо, що 24 січня Філліпса вигнали з парламенту Британії.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ