Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Постраждалі у «Панській чарці» святкували весілля і дні народження

Впродовж 3 днів – 14, 15 та 16 жовтня, за медичною допомогою внаслідок харчового отруєння звернулися 12 осіб (різні групи відпочиваючих), які харчувалися в ресторані «Панська чарка». Стаціонарно лікуються 11 осіб, і стан усіх пацієнтів – середньої важкості, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Так, 16 жовтня о 22.30 до Львівського обласного центру ЕМД МК надійшло повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної лікарні почали  госпіталізовувати пацієнтів із симптомами гострої кишкової інфекції, які  14 жовтня  святкували весілля в ресторані «Панська Чарка», що на вул. Винниченка, 3. Проте 17 та 18 жовтня звернення і госпіталізація продовжились, але не тільки з числа тих, які святкували весілля, а харчувались в цьому ж ресторані з компаніями (дні народження) 15 та 16 жовтня.

Станом на 11.00 18 жовтня всього із «вогнища» інфекції за допомогою звертались 12 осіб, в тому числі 2 дітей. З них із діагнозом гострої кишкової інфекції госпіталізовано 11 осіб, в тому числі 2 дітей. Ще 1 особа перебуває на амбулаторному лікуванні. Стан всіх госпіталізованих пацієнтів – середньої важкості.

За епіданамнезом, гості під час весілля споживали страви, які  готувалися як в ресторані, так і в домашніх умовах, і були принесені на весілля (кондитерські вироби). Учасники днів народжень вживали різноманітні страви – м’ясну нарізку, у тому числі паштет, овочі гриль, салат «Цезар».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ