Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Постраждалі від пожежі в “Клуб Мі100” проходять лікування

Станом на шосту ранку 28 листопада 14 постраждалих під час пожежі в “Клуб Мі100” перебувають на лікуванні, з них дві особи у важкому стані, повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Всім пацієнтам надається медична допомога в повному обсязі відповідно до протоколів МОЗ України. Всього за медичною допомогою звернулось 24 особи.

Нагадаємо, 27 листопада о 01:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в розважальному центрі «МІ100» у Львові, по вул. Наукова, 7.

Рятувальники, прибувши на місце події, виявили загорання на площі 50 кв.м. Оцінивши ситуацію, що виникла, було прийнято рішення про проведення негайної евакуації відвідувачів розважального центру. Загалом вогнеборці евакуювали 250 осіб.

Ще 8 людей не могли самотужки покинути приміщення клубу. Фахівці ДСНС винесли їх із небезпечного середовища на свіже повітря та передали медикам.

О 02:54 пожежу було локалізовано і о 03:51 повністю ліквідовано в складі 10 ланок газодимозахисної служби.

Складність гасіння пожежі полягала у щільній задимленості приміщення, яке виникло внаслідок загорання. Вогнеборцям довелося проводити рятувальну операцію  та ліквідовувати займання в апаратах захисту органів дихання.

Окрім цього, серед відпочиваючих розпочалася сильна паніка, що значно ускладнило процес евакуації.

Ймовірної причиною пожежі називають порушення правил безпеки під час фаєр-шоу.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ