Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Постраждалий у смертельній ДТП журналіст бореться за життя

Стан журналіста телеканалу НТА Олега Галіва залишається важким. Про це сьогодні, 1 вересня, на Фейсбуці повідомила редактор телеканалу НТА Наталія Струк.
Олег Галів, журналіст.
Олег Галів, журналіст.
Іван Мазуренко, оператор.
Іван Мазуренко, оператор.
Михайло Галущак, журналіст.
Михайло Галущак, журналіст.
Володимир Тибінка, водій.
Володимир Тибінка, водій.
1/4

Журналіст Олег Галів разом з колегами потрапив у ДТП поблизу села Верхній Лужок Старосамбірського району Львівської області учора,31 серпня. Внаслідок ДТП постраждав оператор телеканалу НТА Іван Мазуренко, а також журналіст одного з видань Михайло Галущак. Водій автомобіля Володимир Тибінка від отриманих травм загинув.

Як повідомила Наталія Струк, знімальна група телеканалу НТА поверталася зі Турки, де журналісти знімали сюжет про те, як учасники АТО відстоювали своє право на земельні ділянки.

Як йдеться у сюжеті телеканалу, на шляху до Львова водію стало зле і він не впорався з керуванням. Внаслідок цього автомобіль влетів у бетонну конструкцію.

Львівські журналісти потрапили у ДТП: водій загинув

Постраждалих у ДТП привезли до лікарні у Старому Самборі.

Наталія Струк повідомила, що в оператора Івана Мазуренка легкі забої.

«Він сидів збоку, біля водія, пристебнутий. Олег Галів був позаду водія, теж з паском безпеки. Зараз Олег в стабільному, але важкому стані, його транспортують реанімобілем до Львова. В нього відкрита черепно-мозкова травма і перелом ноги. Олег потребуватиме подальшого лікування і реабілітації. Також з ними в авто був Михайло Галущак - його стан стабільний, середньої важкості. На превеликий жаль, в цій старшній аварії загинув наш водій Володя Тибінка», - написала Наталія Струк учора, 31 серпня.

Пізніше вона повідомила, що Олег Галів у свідомості. Діагноз підтвердили - черепно-мозкова травма з пошкодженнями щелеп і перелом гомілки.

У Львові попрощаються із загиблим водієм телеканалу НТА

Сьогодні, 1 вересня, Наталія Струк повідомила, що стан Олега Галіва важкий.

«Олег пережив ніч, критичний період - наступні 7 днів. Стан стабільно важкий. Біля нього є батьки і колеги. Багато писали про можливість допомогти. Поточні витрати на лікування Олега Телеканал НТА бере на себе», - повідомила Наталія Струк.

Хто має бажання долучитися до допомоги рідним, можна переказати кошти на номер картки Приват Банку мами Олега: 4149 4978 6014 7570 Галів Любов Романівна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ