Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Потребуючі діти зустрінуться з Миколаєм у теплій хатині

17 грудня Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини та благодійної підтримки готелю «Леополіс» проведе захід «З Миколаєм у теплій хатині». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На мистецькому заході понад 300 дітей соціально незахищених категорій, дітей воїнів АТО та дітей із сімей внутрішньо-переміщених осіб зустрічатимуть казкові герої з українських оповідань. Опісля маленькі гості стануть учасниками цікавих майстер класів у техніках орігамі та паперопластики. Продовженням свята і справжнім дарунком для малечі буде музично-театральна вистава у виконанні народного вокально-хореографічного ансамблю «Рушничок» та привітання від улюбленця всіх дітей - Святого Миколая.

Окрім цього, усі гості свята зможуть переглянути виставку фітодизайну, яка 17 грудня відкриється у Центрі творчості.

«19 грудня у народі асоціюється найперше із святом Святого Миколая. Це час коли не лише діти, але й дорослі, очікують омріяних дарунків, і кожен може проявити щедрість свого серця. Та лише невелика частка людей знає, що у цей день світова спільнота відзначає день допомоги бідним – людям, які не лише мають потребу в грошах, а й не мають гідної роботи, зручного житла, доступу до якісної освіти і охорони здоров'я. Заходами у переддень Миколая та новорічно-різдвяного циклу прагнемо не лише забезпечити потребуючим діткам цікаве, пізнавальне дозвілля, але й підтримати сім'ї, які сьогодні перебувають у скруті. Висловлюємо велику вдячність благодійникам, які цього річ відгукнулись на наші прохання і потреби львів’ян у складних життєвих обставинах. Віримо, що разом можемо змінити світ на краще і пам'ятаймо, що день без добра - марний день», - Оксана Рубай, директор Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ