Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Потрійне зіткнення біля Львова, троє загиблих

Варта1
Варта1
Варта1
Варта1
ГУ ДСНС у Львівській області
ГУ ДСНС у Львівській області
ГУ ДСНС у Львівській області
ГУ ДСНС у Львівській області
ГУ ДСНС у Львівській області
ГУ ДСНС у Львівській області
1/5
Вчора, 24 липня, о 19:13 біля села Чишки Пустомитівського району на трасі Київ-Чоп зіткнулись три автівки: “ВАЗ -2107”, “Volvo” тягач з причепом (водій - 1969 року народження), “Mersedes Bens Sprinter” (водій - 1968 року народження), повідомили в Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Внаслідок ДТП загинули троє людей: Марʼян К., 1995 року народження; Роман К., 1991 року народження, проживав в с. Якимів Камʼянка – Бузького району; Андрій М., 1989 року народження, проживав в с. Вирів Кам'янка – Бузького району. Троє людей травмовані, госпіталізовані до 8 МКЛ.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса «Мерседес Спринтер», 56-річний мешканець міста Хмельницький, наближаючись до автомобільного затору, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2105, який стояв, очікуючи проїзду та у салоні якого, окрім 21-річного водія, перебували ще п’ятеро пасажирів, усі чоловіки, мешканці Кам’янко-Бузького району. Від удару «Жигулі» зіткнулись з вантажним автомобілем «Вольво», який стояв попереду і за кермом якого перебував 47-річний мешканець міста Золочів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій ВАЗу та його 26-річний пасажир загинули на місці події, ще один пасажир «п’ятірки» - 28-річний чоловік, помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Окрім того, з травмами різної важкості були госпіталізовані троє пасажирів «Жигулів» віком 27, 51 та 50 років. Водій мікроавтобуса «Мерседес» також отримав тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги його було відпущено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ