Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Повідомили нові подробиці вбивства 17-річної дівчини на Тернопільщині

Оприлюднили нові деталі вбивства 17-річної Ірини Мукоїди із селища Вишнівець Збаразького району на Тернопільщині.

Також стали відомі результати експертизи ДНК з речей, які знайшли на місті вбивства та були вилучені у підозрюваного. Про це 10 липня під час брифінгу повідомив начальник головного управління нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол.

"Експертизу проводили фахівці Вінницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. На експертизу ДНК було спрямовано кілька предметів з місця вбивства та вилучених у підозрюваного: ніж, запальничку, штани підозрюваного зі слідами крові", - розповів Богомол.

За словами правоохоронця, на поверхні ножа виявлено сліди ДНК підозрюваного та вбитої. Кров на одязі підозрюваного теж збігається зі зразками крові потерпілої. Жодних доказів не знайшли на запальничці.

Під час брифінгу Богомол оприлюднив скріншот вихідних телефонних дзвінків брата підозрюваного до самого підозрюваного у час вбивства дівчини.

"О 1:34 жертва востаннє спілкувалася у телефонному режимі з матір'ю. В 2:15 – 2:19 приятелі, яких попросив старший брат підозрюваного, знаходять самого підозрюваного. Востаннє брат телефонував до підозрюваного о 2:06, ще кілька дзвінків без відповіді з інтервалом у кілька дзвінків були перед цим. Лише о 1:40 зафіксовано 33-секундна відповідь. Втім, про що йшлося в розмові між братами, невідомо. Як варіант, ввімкнувся автовідповідач", - додав Богомол.

Сьогодні, 10 липня, заплановане судове засідання щодо справи підозрюваного Василя Гнатюка у вбивстві Ірини Мукоїди з Вишнівця.

26 червня близько 07:00 в селищі Вишнівець Збаразького району на Тернопільщинівиявили тіло 17-річної дівчини з ножовим пораненням у серце. Лежала на узбіччі дороги за кількасот метрів від дому. Поряд був її мобільний телефон та ймовірне знаряддя вбивства - ніж. Вбита цього року закінчила школу. Напередодні разом із друзями була на святкуванні Дня молоді. О пів на другу ночі вона спілкувалася з тіткою, яка виховувала Ірину і була їй за маму. Поховали дівчину 28 червня.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ