Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Повінь прийшла вже у п’ять регіонів України

В Криму в місті Красноперекопськ підтоплено 45 житлових будинків, працюють 3 горизонтальні дренажні насосні станції. У ліквідації підтоплень від Держводгоспу, комунальних служб та МНС задіяні 21 чоловік і 6 одиниць техніки та механізмів, у тому числі 15 рятувальників з 5 одиницями техніки., – повідомив «Обозрєватєль».

 

У Херсонській області в 35 населених пунктах 6 районів та в обласному центрі підтоплено 491 житловий будинок та 3455 садиб. На території регіону розташовані 966 дренажних насосних станцій, з яких 40 горизонтальних, у підтоплених зонах працюють 140 дренажних насосних станцій, з них 127 вертикальних і горизонтальних 13. У ліквідації підтоплень від Держводгоспу, комунальних служб та МНС задіяні 140 чоловік і 31 одиниця техніки та механізмів, у тому числі 27 рятувальників із 4 одиницями техніки.

 

У Миколаївській області в 3 населених пунктах Жовтневого району підтоплені 28 житлових будинків та 166 садиб. На території регіону розташовані 38 горизонтальних дренажних насосних станцій, працюють 5 дренажних насосних станцій. У ліквідації підтоплень від комунальних служб задіяні 18 робітників і 3 одиниці техніки.

 

У Луганській області, в селі Розкішне Лутугинського району, в результаті збільшення обсягу скидання води з водосховищ Єлизаветівському і Лутугінське, а також виникнення льодових заторів на річці Вільховий гідрологічним перевищенням рівня води підтоплено 26 приватних житлових будинків та 319 садиб. Тимчасово відселені з них 52 жителя. Триває усунення льодових заторів, зміцнення дамби й береги річки мішками з піском. На місці працюють від Держводгоспу, комунальних служб та МНС 122 людини, 22 одиниці техніки та механізмів, у тому числі 94 рятувальника з 12 одиницями техніки.

 

У Дніпропетровській області, в обласному центрі, місті Новомосковськ і в селі Самарський Петропавлівського району, підтоплені 17 приватних житлових будинків та 47 садиб, працюють 17 вертикальних дренажних насосних станцій. У ліквідації підтоплень від Держводгоспу, комунальних служб та МНС задіяні 50 чоловік, 22 одиниці техніки та механізмів, у тому числі 33 рятувальника з 10 одиницями техніки.

 

«Обозрєватєль»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ