Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пожежа в Одесі: підозру оголошено директору та відповідальному за пожежну безпеку

Інформація про затримання і вручення підозри художньому керівнику дитячого табору "Вікторія" не відповідає дійсності, - Еспресо.

"Інформація, поширена деякими ЗМІ, про те, що керівник творчого колективу дитячого табору нібито затримана і їй вручено підозру, не відповідає дійсності", - заявив радник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

Форостяк додав, що станом на вечір 16 вересня підозру оголошено двом посадовим особам дитячого закладу.

"Це директор і відповідальний за пожежну безпеку, також ці особи затримані в порядку ст. 208 КПК, запобіжний захід - за рішенням суду", - додав він.

В одеському таборі "Вікторія" знайшли третє тіло

У свою чергу, в Одеській місцевій прокуратурі №1 уточнили, що спільно з органами поліції повідомили про підозру директору дитячого спортивно-оздоровчого табору "Вікторія" у порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель дітей (ч.2 ст. 270 КК України).

"Підготовлено клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Співробітники поліції вже затримали громадянку, яка за функціональними обов'язками мала відповідати за пожежну безпеку в оздоровчому закладі", - повідомили у відомстві.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ