Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ПР голосуватиме за змістовні законопроекти від "Свободи", - регіонал

Партія регіонів завжди підтримувала і підтримуватиме змістовні законопроекти, спрямовані на покращення ситуації в країні, незалежно від політичної ідентифікації авторів.

Про це у коментарі УНН сказав народний депутат з фракції ПР Михайло Чечетов.

"На відміну від наших політичних опонентів, ми ніколи не розглядаємо можливість голосувати за ті чи інші законопроекти в залежності від політичної ідентифікації авторів…Ми дивимось на суть законопроекту. Тому, якщо за своєю суттю документ буде своєчасним та доречним, якщо він буде спрямований на підйом економіки, на зміцнення державності, підвищення соціальних стандартів, якщо це буде реальний законопроект, який дійсно буде сприяти покращенню соціально-економічної ситуації в країні – ми його підтримаємо, незалежно від того чи то "Свобода" його запропонувала, комуністи чи інші", - зазначив народний депутат.

Водночас відповідаючи на запитання журналіста про те, чи готова фракція ПР у новому парламенті підтримати законопроект про заборону комуністичної ідеології, який одним з перших планує внести "Свобода", М.Чечетов сказав: "За всієї поваги до Олега Тягнибока, як до розумної людини, більш дурного законопроекту немає".

"Що означає заборонити? Це ж ніби просто заборонити Комуністичну партію, але фактично це плюнути в душу мільйонів людей. Адже за Компартією стоять мільйони людей. Вони сьогодні набрали кілька мільйонів голосів. І у першу чергу, за Компартію голосували солдати Великої Перемоги, які йшли в бій і перемагали. І перемогли. Яке ми маємо моральне право плюнути в душу цим людям? Вони з цією ідеологією перемагали", - наголосив парламентарій.

Він підкреслив, що за законопроект про заборону комуністичної ідеології чи Компартії фракція Партії регіонів голосувати не буде.

М.Чечетов наголосив на тому, що не сумнівається у тому, що серед майбутніх парламентарів від "Свободи" є розумні люди, які здатні створювати дієві законопроекти.

"З початку вони пропагуватимуть свої екстремістські ідеї. Ось якщо вони відійдуть від них, зійдуть з цих позицій і дійсно будуть генерувати розумні ідеї щодо соціально-економічного розвитку країни – я думаю, там є розумні люди, здатні продукувати нормальні ідеї. Ось і Олег Тягнибок розумна людина", - наголоси він.

На думку М.Чечетова лідер "Свободи" на опозиційному фронті вже сьогодні затьмарює Арсенія Яценюка та, навіть, в окремих аспектах Віталія Кличко.

Регіонал вважає, що у Олега Тягнибока є всі шанси стати реальним претендентом на посаду глави держави на наступних президентських виборах, адже А.Яценюк фактично програв сьогоднішні вибори, а у "Тимошенко вже партія зіграна – вона вчорашній день".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ