Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ПР: підстав для відставки уряду немає

Регіонал Володимир Олійник впевнений, що в уряді можливі кадрові зміни. Таку думку народний депутат від Партії регіонів висловив в ефірі одного з українських телеканалів.

"Кадрові зміни в уряді можливі, в тому числі через Податковий кодекс, але весь уряд у відставку не відправлять", - зазначив політик.

Він пояснив, що податкові реформи навряд чи можуть у будь-якій країні викликати загальне задоволення. При цьому, враховуючи недоліки прийнятого Радою Податкового кодексу, через які малий бізнес не зможе розвиватися, депутат не виключив окремих відставок у Кабміні.

"У цьому відношенні, безперечно, будуть якісь коригування і в кадровій політиці. Які - це виключно право Президента, але я не бачу підстав для відставки уряду. Йдуть реформи непрості, і рано чи пізно можуть сказати і добре слово, а можуть і покритикувати", - зазначив регіонал.

Як повідомлялося раніше, заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявив, що опозиція наполягає на ветуванні Податкового кодексу і відставці уряду.

Нагадаємо, Податковий кодекс України був прийнятий у другому читанні Верховною Радою 18 листопада, 26 листопада - підписаний спікером Володимиром Литвином, в той же день надійшов до Адміністрації президента, передає Левый берег.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ