Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ПР: слова Януковича про «роздягнутих жінок» – це такий гумор

У Партії регіонів просять не влаштовувати спекуляції навколо висловлювань президента, слова Віктора Януковича про "роздягнутих жінок" треба вважати гумором. Таким чином лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов відповів на репліку про некоректність з точки зору європейців слів президента Віктора Януковича щодо українських жінок на форумі у Давосі.

За словами Єфремова, подібні висловлювання "слід відносити до приємного гумору".

"Мені як чоловіку приємно, що весною у нас розквітає природа і (приємно) дивитися на наших жінок. Для того, щоб зрозуміти цей гумор, необхідно жити в Україні", - сказав він.

"Я дотримуюся тієї думки, що у нас дуже красиві дівчата і жінки, і коли приїжджають з інших країн і бачать те, що у нас є на вулицях... А те, що возять у машинах – ще краще... Тому це напевно так", - додав Єфремов.

"Тому я би просив жодним чином не спекулювати на цій ситуації", - зазначив "регіонал".

Як відомо, під час свого виступу на форумі у Давосі Янукович запросив європейців в Україну, додавши, що на Україну треба "подивитися власними очима" у той час, "коли почнуть квітнути каштани в Києві і у містах українських почнуть роздягатися жінки", повідомляє ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ