Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Працівника ВНЗ у Києві затримали на хабарі у 1000 доларів

У Києві поліція затримала члена приватного вищої ради навчального закладу на хабарі у 1000 доларів. Чоловік допомагав студентам «навчатися», вимагаючи хабарі за своє «кураторство». Про це інформує Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Так, оперативники Управління захисту економіки в м. Києві Нацполіції зафіксували факт вимагання та одержання ним неправомірної вигоди. Щоб студент відновив своє навчання у медуніверсітеті, його мати повинна була сплатити тисячу доларів «благодійного внеску».

9 березня біля ринку «Деміївський» співробітники УЗЕ в місті Києві Департаменту захисту економіки Нацполіції та прокуратури затримали члена вищої ради вишу під час одержання ним неправомірної вигоди.

У затриманого вилучили 500 доларів США – останній «транш» обумовленої суми. Отримані гроші він повинен був передати посадовцю медичного університету.

Затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

В рамках кримінального провадження проводяться заходи із встановлення посадових осіб вищих навчальних закладів, які також можуть бути причетні до хабарництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ