Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівникам міліції, що втратили право на пільги, радять звернутись за одержанням субсидії

Відповідно до пункту 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про національну поліцію», з 07.11.2015 втратив чинність Закон України «Про міліцію». Результатом скасування цього закону стало те, що особи, які мали право на пільги, згідно із Законом України «Про міліцію» (звільнені із служби за віком, хворобою або вислугою років працівники міліції, особи начальницького складу податкової міліції, особи рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої служби; діти (до досягнення повноліття) працівників міліції, особи начальницького складу кримінально-виконавчої служби, загиблих або померлих у зв'язку з виконанням службових обов'язків, непрацездатні члени сімей, які перебували на їх утриманні), з 07.11.2015 втратили право на пільги. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У зв’язку з втратою чинності Закону України «Про міліцію», з 7 листопада 2015 року багато осіб, які користувались пільгами, втратили на них право. Це, зокрема, звільнені зі служби працівники міліції, особи начальницького складу податкової міліції, особи рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої служби та інші. Управління соціального захисту Львівської міської ради наголошує, що особи, які втратили право на пільги, можуть звернутися за призначенням житлової субсидії», - розповідає Ігор Кобрин, в.о. начальника управління соціального захисту.

Нагадаємо, умови надання субсидій значно спрощені, а саме:

· подається два документи – заява та декларація;

· скорочена форма заяви та декларації (лише одна сторінка кожна);

· термін призначення субсидії – 12 місяців;

· автоматичне призначення субсидії на наступний термін сім’ям, які їх отримують.

При оформленні субсидії зняті обмеження щодо майнового стану (окрім витрат, зокрема, на придбання житла, дороговартісних товарів тощо на суму понад 50 тисяч гривень), щодо наявності у складі домогосподарства осіб працездатного віку, які не працюють, не навчаються і не перебувають на обліку як безробітні, щодо здачі в найм житлового приміщення, наявності у володінні членів сім’ї кількох транспортних засобів.

Для отримання детальнішої інформації щодо призначення субсидії слід звертатись до районних відділів соціального захисту управління соціального захисту Львівської міської ради.

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:

Галицький: тел.:  261-44-50, Личаківський: тел.:  235-71-62, Залізничний: тел.:  295-82-28, Франківський: тел.:  237-50-81, Шевченківський: тел.:  252-28-40, Сихівський: тел.:  254-64-80.

Прийом громадян у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13 до 19 год.; вівторок-четвер – з 08 до 19 год.; п’ятниця – з 09 до 14 год.

Записатись на прийом в «Єдину приймальню» в режимі он-лайн та дізнатись більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://social.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ