Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники АП та МОН вчитимуть англійську

Шведський Інститут та Міністерство іноземних справ Швеції підтримали проект з вивчення іноземної мови для українських державних службовців. Відтак, 70 працівників Адміністрації Президента та Міністерства освіти і науки України зможуть вдосконалити знання з англійської протягом 12 місяців. Проект організовано за підтримки Global Goverment та ініційовано громадською ініціативою GoGlobal, передає прес-служба МОН.

«Заняття почнуться вже з цього літа. Всі учасники були відібрані на навчання за конкурсом та зможуть покращувати навички за допомогою онлайн-платформи міжнародної компанії EF Education First. Державні службовці будуть вивчати англійську мову з акцентом на термінологію, яка важлива для їхньої роботи. Окрім того, вони отримають необмежений доступ для спілкування з користувачами платформи зі всього світу, а також приватні уроки з носіями мови та сертифікованими викладачами англійської», - зазначають у GoGlobal.

EF була заснована у Швеції  1965 року. Її місія – це відкривати світ через освіту. На даний момент – це найбільша приватна освітня компанія, котра здійснює оцінку володіння англійською мовою серед дорослого населення у більш ніж 70 країнах та публікує Індекс англійської мови.

Натепер Україна займає 41-ше місце із 72-х країн у рейтингу.

Завдяки проекту Global Goverment, близько 1400 службовців вже змогли вивчати англійську впродовж 2016 року. Головною ціллю для GG є покращення навичок володіння англійською мовою серед представників Українського публічного сектору з метою розширення та посилення міжнародного співробітництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ