Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники ДАІ проведуть рейд школами Львова та області

УДАІ у Львівській області з 20 серпня до 20 вересня проводитиме рейд школами Львова та області - повідомила сьогодні, 31 серпня, під час прес-конференції керівник прес-служби УДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.
„Ми не лише перевірятимемо світлофори, пішохідні переходи біля навчальних закладів та куточки безпеки руху у школах, а й проводитимемо бесіди з дітьми та різноманітні конкурси й вікторини”, — розповіла Світлана Добровольська. За її словами, кінець серпня – початок вересня – один з найнебезпечніших періодів щодо поведінки дітей на дорогах, адже за літо, перебуваючи у родичів у селі чи в дитячих таборах, вони призабули правила дорожнього руху та менше почали зважати на небезпеку, яку несуть автодороги. Працівники ДАІ звертаються до дітей та батьків з проханням пам’ятати про правила поведінки на дорогах та бути уважними.
З початку 2006 року у Львівській області сталося 67 ДТП за участю дітей, в яких троє дітей загинуло, 61 дитина травмована. Переважна більшість ДТП (40) сталася з вини дорослих.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ