Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники ЛКП «Спортресурс» відмовилися прийти сьогодні на роботу через заборгованість з виплати заробітної плати

Вчора відбулися збори колективу ЛКП «Спортресурс», під час яких всі 32 працівники прийняли рішення відмовитися працювати і обслуговувати стадіон «Україна», оскільки впродовж вересня-жовтня цього року вони не отримували заробітньої плати через відсутність джерел фінансування. Про це сьогодні, 3 листопада 2006 року, під час прес-конференції повідомив директор ЛКП «Спортресурс» Остап Блищак.
«У 2005 році ЛКП «Спортресурс» підписало із ТзОВ КПФ «Карпати» договір позички та надання послуг, зідно з яким все майно та споруди ЦМК «Стадіон «Україна» передаються «Карпатам» на безкоштовній основі, а 32 працівники ЛКП «Спортресурс» надають послуги із прибирання, обслуговування матчів та охорони, за що «Карпати» повинні сплачувати 10 тис. грн щомісячно, хоча місячна потреба тільки в заробітній платі 32 працівникам становить 24 тис. грн, — розповів Остап Блищак — З березня 2006 року «Карпати» відмовились оплачувати ці послуги». За його словами, за березень та квітень через суд ЛКП «Спортресурс» домоглось погашення боргу, але з травня до листопада цього року борг знову накопичувався та сягнув 70 тис. грн та додатково 20,5 тис. грн за стільці (660 штук), що були поламані на стадіоні «Україна» під час матчів. Усього заборгованість сягає 90,5 тис. грн.
ЛКП «Спортресурс» вимагає від ТзОВ КПФ «Карпати» негайно погасити борг.
«Сьогодні працівники не вийшли на роботу», — додав він.
На думку директора ЛКП «Спортресурс», причиною цього конфлікту є непорозуміння між Львівською міською радою та ФК «Карпати».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ