Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники «Львівобленерго» здійснили прощу до Страдча

Вже другий рік поспіль працівники ВАТ “Львівобленерго” разом з сім’ями здійснюють прощу до Страдча за духовною підтримкою та Божим благословенням професії енергетика. Захід не випадково відбувається наприкінці листопада, адже львівські енергетики обрали своїм патроном архангела Михаїла, день якого відзначається напередодні зимового, найскладнішого для енергетиків, періоду. Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго».

Розпочалася Хресна Хода літургією за здоров’я енергетиків та їхніх родин в церкві Успіння Пресвятої Богородиці на Страдецькій горі, яку відслужив отець Михайло. Після Служби Божої енергетики приступили до таїнства миропомазання.

Наступним молитовним кроком енергетиків стала Хресна Дорога, яка складається з 15 стацій, що символізують страдницькі віхи останнього земного шляху Ісуса Христа. Святійший Отець Папа Римський Пій XI своєю грамотою в 1936 році надав Хресній Дорозі в Страдчі статус Єрусалимської.

Здійснивши прощу до Страдча енергетики наповнились новими силами та наснагою до своєї нелегкої праці, а також відчуттям піднесення, очищення душі та тіла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ