Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Працівники поліції катували подорожніх та вимагали від них гроші

Як вже повідомляло Гал-інфо, 25 лютого слідчі прокуратури Львівської області спільно з працівниками УВБ у Львівській області ГУ ДВБ НП України у ході розслідування кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 365 та ч. 3 ст. 368 КК України затримали трьох працівників чергової частини відділу моніторингу одного із відділів поліції ГУНП у Львівській області, які здійснювали свою протиправну діяльність на території залізничного вокзалу м. Львова. Про це Гал-інфо повідомили в прокуратурі Львівської області.
Фото з Український репортер.

Вказані особи вимагали та отримали від потерпілого неправомірну вигоду за не притягнення його до адміністративної відповідальності у розмірі 8000 гривень.

Крім того, зафіксовано близько 20 епізодів скоєння поліцейськими вказаного відділу поліції на території залізничного вокзалу м. Львова грабежів, катування подорожніх та вимагання і отримання у них неправомірної вигоди.

На цей час завершено проведення невідкладних слідчих дій та обшуків за адресами проживання 13 поліцейський, під час яких вилучено грошових коштів на суму близько 5 000 доларів США та особисті речі пограбованих осіб.

Трьох працівників поліції Львова затримано

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ