Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники Жидачівського целюлозного комбінату перекривали дороги і не виключають Майдану в місті

Близько двохсот працівників Жидачівського целюлозно-паперового комбінату сьогодні, 19 листопада, перекривали дорогу в місті і обіцяють робити це щодня, поки не виконають їхні вимоги. Повідомили Варіанти.

"Акцію розпочали о десятій годині, завершили о другій. Були прапори комбінату, України. Плакати "1000 людей залишилися без роботи", "Вимагаємо запуску роботи", "1000 людей залишилися без роботи", "Без комбінату не буде району", "Комбінат хочуть порізати на металобрухт" тощо", - про це Варіантам повідомила учасниця акція, яка побажала залишитись анонімною.

За словами співрозмовниці, пікетувальники прийняли рішення про безстроковість акції. Зокрема, подібна акція відбудеться завтра з 10.00 до приблизно 13.00.

"Якщо питання не матиме вирішення, то не виключено, що проведемо в Жидачеві Майдан – поставимо палатки і будемо пікетувати. Частина людей налаштована дуже радикально", зазначила учасниця мітингу.

За її словами, наразі працівники комбінату чекають відповіді від місцевих керівників, і після цього вирішуватимуть що робити далі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ