Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Правоохоронці Львівщини вилучили чергову партію фальсифікованого алкоголю

Правоохоронні органи Львівської області продовжують виявляти та припиняти факти незаконного виготовлення підроблених підакцизних продуктів, насамперед горілчаних виробів. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Так, сьогодні, 15 березня, Червоноградською місцевою прокуратурою Львівської області спільно з працівниками Управління захисту економіки та районного відділу поліції було виявлено цех, у якому виготовляли етиловий спирт та алкогольні напої з марками акцизного податку з явними ознаками підроблення.

Під час проведення санкціонованих судами обшуків на території Сокальського району та м. Червонограда вилучено близько 1 000 пляшок алкогольних напоїв, які вже були упаковані в ящики з наклеєними марками акцизного збору, понад 100 літрів етилового спирту та марки акцизного податку. Вказана продукція була готова до реалізації.

На цей час обшуки тривають.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, з метою збуту підроблених марок акцизного податку) триває. Вживаються заходи щодо проведення першочергових слідчо-оперативних дій з метою документування злочинної діяльності та встановлення осіб причетних до вчинення вказаних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ