Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці мають три версії вбивства львівського підприємця - Ігор Цікало

Правоохоронці мають три версії вбивства підприємця, що було скоєно 21 листопада у Львові на проспекті Чорновола. Версія - вбивство з ціллю пограбування є найбільш імовірною - повідомив „Гал-іnfо” начальник Львівського міського управління міліції Ігор Цікало.
Він зазначив, що окрім пограбування є ще дві версії, одна пов’язана з професійною діяльністю, та побутово-сімейного характеру, тобто помста. «Проте я особисто найбільше схиляюся до першої версії - вбивство з ціллю пограбування, адже відомо, що з автомобіля підприємця було викрадено кульок, в якому, на думку працівників міліції, були гроші», - наголосив він.
«У Брюховичах знайдено спалену машину марки «ВАЗ», яку використовували нападники», - зазначив Ігор Цікало і додав, що машина була викрадена в березі цього року у Залізничному районі.
Нагадаємо, що 22 листопада у лікарні помер приватний підприємець 1967 року народження, в якого стріляли 21 листопада, коли він виходив з супермаркету „Арсен”. У даному злочині, за інформацією правоохоронців, було задіяно троє осіб. Ведеться слідство.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ