Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Правоохоронці мовчать в справі про зникнення волонтера Петра Кондрака

Після висунутої слідчими версії про причетність правоохороних органів до зникнення Петра Кондрака, жодних зрушень в розслідуванні немає. Про це журналісту Гал-інфо розповіла Оксана Кондрак, дружина зниклого львів’янина.

«У вказаному кримінальному проваджені поряд з іншими висунута слідча версія про те, що Кондрака П.П. могли затримати як законно, так і незаконно співробітники правоохоронних органів.

На цей час у кримінальному провадженні відповідно до плану досудового розслідування проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії, в тім числі й ті, які направлені на відпрацювання вказаної вище слідчої версії», - йдеться в листі.

Однак далі висунутої версії справа в розслідувані не зрушилась. «Викрадення відбулося на рівні спецоперації. Але жодні силові відомства України та, зокрема, Чернівецької області, факту затримання не підтвердили. Правоохоронці лиш пишуть відписки. Жодної конкретної відповіді щодо розслідування я не отримала», - розповіла Оксана Кондрак.

Нагадаємо, львів’янина Петра Кондрака, якого 12 жовтня викрали невідомі поруч з готелем «Буковина» в Чернівцях, досі не знайшли. Жодної інформації про місце його перебуваннях наразі невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ