Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці обіцяють вісім тисяч гривень за інформацію про палія ліфтів

Правоохоронці обіцяють винагороду – вісім тисяч гривень – за інформацію про осіб, що займаються підпалом ліфтів у Львові, - повідомив перший заступник начальника райвідділу міліції Залізничного району Михайло Гнідець.
За останні чотири місяці у Львові підпалили 12 ліфтів. Перші підпали сталися на початку липня після футбольного матчу «Україна-Італія». Востаннє – у ніч з минулої суботи на неділю у під’їзді будинку на вулиці Низинній, 2. Випадки підпалу ліфтів пов’язували з хуліганством футбольних фанів - зазначила «Гал-іnfo» директор ЛКП „Левандівка” Тетяна Кузнєцова.
За її словами, в основному випадки підпалу спостерегли в ніч з п’ятниці на суботу і з суботи на неділю в районі Левандівки. Зловмисники збирали килимки з-під дверей квартир, підпалювали їх та кидали у кабінку ліфта.
«Потрібно провести капітальний ремонт кабін, кабелів, заміни скла. Середня вартість ремонту кожного ліфта становить 80-120 тисяч гривень», - говорить Тетяна Кузнєцова.
Ліфти на вулицях Суботівській, 9 та Широкій, 72 запустили минулого тижня. Зараз тривають ремонти на вулицях Повітряній, 65 та Широкій, 66. До кінця місяця планують відремонтувати і ввести в експлуатацію всі пошкоджені вогнем ліфти. Усього в районі Левандівки у 53 будинках є 64 ліфти.
Завтра в міській раді планують провести нараду по надзвичайних ситуаціях та виділити один мільйон гривень на ремонт усіх ліфтів.
 Поряд з тим, як запевнив „Гал-info” директор „Карпати Спорт Маркетинг” Ігор Дедишин, йому про цю ситуацію нічого не відомо, але він переконаний, що вболівальники „Карпат” ніякі ліфти не підпалювали.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ