Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці перевіряють усю протиепідемічну гуманітарку

На цей час перевірено 15 суб'єктів підприємницької діяльності, які являються отримувачами гуманітарної допомоги. Повідомив ДЗГ та МД МВС України.

Зокрема, на Тернопільщині з метою ліквідації епідеміологічної ситуації 30.10.2009 в обласну лікарню поступила гуманітарна допомога, а саме 36 ящиків лікарських засобів на суму 289,5 тис. грн. Однак, під час проведення інвентаризації медикаментів було встановлено, що в запечатаних ящиках однакових розмірів знаходиться різна кількість упаковок препарату "Таміфлю". Наприклад, в одному ящику було 35 упаковок, в другому 260, у третьому - 380. Супровідні документи на момент проведення перевірки були відсутні. На даний час витребувані відповідні документи для визначення точної кількості препаратів, що повинні були знаходитись в зазначених ящиках.

На Хмельниччині під час проведення заходів вилучено ватно-марлевих пов'язок на загальну суму 650 грн. Встановлено, що їх виготовлення та реалізацію здійснювало акціонерне товариство, не маючи на це відповідного дозволу.

Мобільними оперативними групами також проводяться інші заходи з метою встановлення місць необлікованого зберігання медичних препаратів та перевалочних баз, взаємовідносин суб'єктів ринку лікарських засобів із фіктивними суб'єктами господарювання та конвертації ними грошових коштів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ