Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Правоохоронці підозрюють, що затриманий мешканець Кам’янки-Бузької, в якого знайшли арсенал зброї, може бути причетний до замаху на Федишина

Правоохоронці підозрюють, що затриманий мешканець Кам’янки-Бузької, у квартирі якого виявили арсенал зброї, може бути причетний до замаху на Федишина. Так, як повідомив „Гал-info” начальник управління МВС України у Львівській області Віталій Максимов, міліція активно перевіряє цю версію. Нагадаємо, недавно правоохоронці затримали мешканця Кам’янки-Бузької, який винаймав квартиру у Львові, і в цій квартирі виявили пістолет з магазином і глушником калібру 7,65 мм, обріз карабіна, патрони, піротехнічний засіб спеціального призначення та електродетонатор.
Щоправда, за словами Максимова, це не єдина і не основна версія у цій справі.
„У нас є багато версій, зараз ми їх перевіряємо. Справа рухається дуже активно і до кінця цього тижня я, як вже обіцяв, розкажу багато цікавого, що пов’язано із замахом на життя генерального директора ТзОВ „Шувар”, — наголосив Віталій Максимов.
Нагадаємо, 26 жовтня на депутата Львівської міської ради, генерального директора ринку „Шувар” Романа Федишина було скоєно замах - внаслідок вибуху авто Федишина загинула 14-річна школярка, а його та водія було поранено.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ