Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Правоохоронці розкажуть депутатам про «аферу століття»

Завтра, 8 червня, відбудеться засідання сесії Львівської міської ради. На сесії депутати заслухають інформацію ГУ Національної поліції у Львівській області та Прокуратури Львівської області стосовно проведеної роботи щодо повернення приміщень, які протиправно вибули з власності територіальної громади Львова. Це питання є внесено до порядку денного, який опублікований на сайті Львівської міської ради, передає Гал-інфо.

Доповідатимуть з цього питання керівник Нацполіції Львівщини Валерій Середа та прокурор Львівщини Юрій Квятківський.

У Львові спеціальна комісія перевірить управління комунального майна

Додамо, що під час минулого сесійного засідання саме депутати виступили з ініціативою заслухати інформацію щодо розслідування «афери століття» на сесії.

Як зазначив у коментарі Гал-інфо керівник фракції «Народний контроль» Валерій Веремчук, який був ініціатором внесення цього питання до порядку денного, міський голова Львова Андрій Садовий нарешті підписав ухвалу про створення з числа депутатів тимчасової контрольної комісії.

Він зазначив, що підпис міського голови під ухвалою з'явився майже через три тижні після того, як депутати проголосували за створення тимчасової контрольної комісії  для перевірки діяльності управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

У Львові діє фахове злочинне угрупування, - Свистун

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 18 травня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати створили тимчасову контрольну комісію для перевірки діяльності управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

Комісія повинна до 30 червня напрацювати звіт.

Нагадаємо, що у Львові з комунальної власності зникло кілька десятків приміщень. Це зникнення назвали «аферою століття».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ