Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Правоохоронці розшукують водія вантажівки, який травмував велосипедиста

Правоохоронці Львівщини розшукують водія вантажівки, який скоїв наїзд на 55-річного велосипедиста у селі Верчани, Стрийського району. Усіх, кому відомі обставини ДТП, прохання зателефонувати на оперативний номер 102.

Як повідомили у ГУ НП у Львівській області, ДТП сталась 6 червня. Повідомлення надійшло від лікаря-травматолога центральної районної лікарні про те, що до них доставлено 55-річного місцевого мешканця з діагнозом: «закритий перелом лівої ключиці зі зміщенням».

Правоохоронці встановили, що  чоловік отримав тілесні ушкодження внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Коли він рухався на велосипеді, водій невідомого вантажного автомобіля при обгоні зачепив велосипедиста задньою частиною автомобіля та з місця події поїхав.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, особу водія та місцезнаходження транспортного засобу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ