Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці затримали оголошеного в розшук депутата Івано-Франківської міськради, - ЗМІ

Правоохоронці затримали депутата Івано-Франківської міської ради Володимира Колковського, якого підозрюють в одержанні хабара. Про це Тиждень.ua повідомило джерело у правоохоронних органах.

Наразі деталі затримання уточнюються. За попередньою інформацією, його затримали на території Чехії.

Як повідомлялося, прокуратура Івано-Франківська порушила кримінальну справу проти Володимира Колковського та директора департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківської міськради Олега Гаркота.

За даними прокуратури, депутат Івано-Франківської міської ради від фракції «Свобода», підприємець Володимир Колковський, за попередньою змовою з керівником Департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківської міськради Олегом Гаркотом вирішував питання про отримання довідки та передачу хабара на суму $30 тис. 9 жовтня при одержанні даного хабара співробітники СБУ затримали чиновника на гарячому. Під час проведення операції було затримано також керівника фракції ВО «Свобода» у Івано-Франківській міськраді Романа Онуфріїва, якого згодом відпустили.

Представники ВО «Свобода» пов’язували це затримання виключно із політикою і називали це методом тиску напередодні виборів. В офіційному повідомленні управління СБУ в Івано-Франківській області йшлося про те, що чиновник вимагав від місцевого підприємця гроші за видачу довідки щодо містобудівних умов та обмежень для будівництва багатоповерхового житлового будинку у Івано-Франківську.

Пізніше Колковського оголосили в міжнародний розшук.

Тиждень.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ