Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Правоохоронці затримали водія вантажівки, котрий скоїв смертельне ДТП та втік з місця події

Правоохоронці затримали водія вантажівки, котрий скоїв смертельне ДТП та втік з місця події, - відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 11 жовтня, близько восьмої години ранку у селі Басівка Пустомитівського району невідомий водій, керуючи невстановленим вантажним автомобілем, скоїв наїзд на 60-річного місцевого мешканця, який помер на місці події. Водій з місця ДТП втік.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами ми встановили особу водія вантажівки «МАЗ», якою було скоєно наїзд на загиблого – ним виявився 55-річний мешканець Пустомитівського району. Його затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз», - розповів начальник Пустомитівського відділення поліції полковник поліції Роман Білик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ