Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Представник італійський винзаводу TOSO зустрівся із Синюткою

У п’ятницю, 27 жовтня, відбулась зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки із власником італійського заводу «Toso» Жанфранко Тосо та директором з імпорту ТОВ «Регно Італія УА» Масімо Піно. Сторони порушили питання залучення інвестицій у регіон. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив Жанфранко Тосо ринок Львівщини є важливий для інвесторів та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

«Ми знайшли партнерів з якими нам зручно працювати. Ринок український є важливий для нас і він цінує те, що ми виготовляємо. Я вірю в цю країну і в ваш регіон. І для нас дуже важливо, щоб бізнес відчував певність», - зазначив Жанфранко Тосо.

В свою чергу, очільник області запевнив інвесторів у всесторонньому сприянні залучення інвестицій на Львівщину.

«Вчора ми відкривали завод німецької компанії, де працює понад тисячу людей. Від моменту вибору ділянки до відкриття пройшов один рік. Звісно на цьому шляху будуть виникати питання, але ми докладемо максимум зусиль, щоб сприяти залученню інвестицій на Львівщину. Для нас дуже важливо, щоб бізнес тут на Львівщині, відчував себе впевнено», - наголосив Олег Синютка.  

Також сторони покроково обговорили подальшу співпрацю.  

Довідка.

Відомий італійський завод TOSO – це ексклюзивні вина, оригінальні лікери та вишукані вермути.

Тихе місце в гірському районі Ланге у далекому 1900 році стало початком вікових традицій виноробства. Саме тут дозрівають найсмачніші та найрідкісніші сорти елітного винограду Moscato, Barbera, Dolcetto, Cortese, Favorita, Chardonnay, Freisa, Nebbiolo. Саме тут в селі Коссано-Бельбо більш як двадцять років тому Вінченцо Тосо розрмістив штаб-квартиру компанії TOSO

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ