Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники 19 церков допомогли дітям з особливими потребами

Сьогодні євангельська церква „Гефсиманія” за участі ще 19 церков   організувала виїзд до трьох дитячих садків м. Львова. Дітям з особливими потребами з дошкільних навчальних закладів № 86, № 155 та № 38 передали необхідні речі, взуття, побутову техніку, меблі.

Дітям дошкільного навчального закладу № 86 на вул. Садовій, 20, які мають вади зору, було передано пральну машину та 15 стільців, ще 20 дерев'яних стільців буде передано у понеділок. У цьому садочку за кошти місцевого бюджету навчається 54 дитини із вадами зору. Вони розподілені у чотирьох вікових групах. Завідувач дитячого садочка Анна Литвин, зазначила, що пральна машинка-автомат стане їм дуже у пригоді, оскільки  може працювати і тоді, коли виключена вода, а прати потрібно завжди, бо часто діти перебувають у навчальному закладі цілодобово.
Дошкільному навчальному закладу № 155 на вул. Науковій, 32а, де навчаються діти з порушення опорно-рухового апарату передано тренажер та комплект білизни. А для дітей з вадами мови, дошкільного навчального закладу № 38, розташованого на вул. У.Самчука, 21 відремонтують дитячий майданчик.
Нагадаємо, що 11 червня цього року в Львівському академічному театрі опери та балету відбувся захід „Поклонімось Богу разом”. Усі бажаючі могли спостерігати за тим, що відбувалося всередині на великому екрані, встановленому біля театру. Зібравши пожертви, представники церков звернулися до Управління освіти Львівської міської ради, де повідомили про потреби дітей.  Цей захід проводили  представники 19 церков  за підтримки Управління освіти Львівської міської ради.
Така акція організовується у нашому місті не вперше. В 2001 році 5 євангельських церков вперше організували спільну молитву за мир у Львові. Згодом таких церков стало 14. А у 2005 році у спільній молитві брали участь уже 19 церков. В результаті було зібрано певні пожертви, одяг та взуття і передано дитячому притулку у м. Хирові.
Про  це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
          


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ