Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Представники місцевх рад Львівщини і волонтери відвідали Луганську область

Впродовж 20-24 липня відбулась перша спільна поїздка членів Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини " та волонтерів у зону АТО, аби, попри війну, збудувати міцний місток між Заходом та Сходом. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

У рамках поїздки делегація у складі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, депутатів, керівників 15 районних рад та міського голови м.Моршина відвідали 6 районів Луганської області та м. Рубіжне.

Під час зустрічі у Луганській військово-цивільній адміністрації делегації Львівської та Луганської областей обговорили напрямки співпраці в умовах військових дій та домовились щодо підписання меморандумів про співпрацю між районами.

Окрім цього, на 29 липня 2016 року заплановано візит делегації у складі 50 чоловік (представники виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, волонтери та громадські активісти) з Луганщини з метою реалізації попередніх домовленостей та обміну досвідом з питань децентралізації.

Як зазначив виконавчий директор АМР "Ради Львівщини" Василь Лозинський, йшлося також про те, щоб приймати на Львівщині діток з Луганської області на відпочинок, щоб в них було розуміння про справжню Україну.

В день річниці визволення від незаконних збройних формувань м.Сєвєродонецька львів'яни подарували спортивний дитячий майданчик Обласному інтернату для дітей.

Учасники делегації не забули і про хлопців на передовій, адже спільно з волонтерами та благодійниками вдалось доставити 2 вантажівки з продуктами та речами першої необхідності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ