Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Презентували офіційний трейлер мультфільму «Микита Кожум’яка»

15 червня під час прес-конференції у кінотеатрі «Сінема Сіті» українська анімаційна студія Panama Grand Prix презентувала офіційний трейлер дитячого фільму Манука Депояна «Микита Кожум’яка».

За словами творців фільму, «Микита Кожум’яка» є першим в Україні повнометражним 3D-анімаційним фільмом, це також перша світова прем’єра української картини, та ще й перше озвучення героїв голлівудськими акторами. Фільм створювався за підтримки Держкіно України.

У рамках заходу були представлені результати участі «Микити Кожум’яки» у цьогорічному Каннському кінофестивалі, де мультфільм отримав контракти на показ у 15 країнах світу. 

Участь у прес-конференції взяли голова Держкіно України Пилип Іллєнко, режисер фільму Манук Депоян, відомі українські актори Віктор Андрієнко і Сергій Сивохо та продюсер картини Дмитро Белінський.

У своєму виступі голова Держкіно Пилип Іллєнко підкреслив особливість і перспективність цієї кінокартини: «Шлях фільму був довгим і непростим, адже контракт з державою було підписано ще у 2011 році. «Микита Кожум’яка» є переможцем першого конкурсного відбору Держкіно, це, так би мовити, перша ластівка. Дуже приємно, що фільм все-таки завершився, і я вважаю, завершився дуже вдало. Можна впевнено чекати прокатного успіху фільму, як в Україні, так і за кордоном!»

В український прокат «Микита Кожум’яка» вийде у грудні 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ