Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Президент «Альтернативи»: Легіонери підвищили інтерес до нашої команди

«Альтернатива» - темна конячка чемпіонату Гранд-ліги. Команда, яка нікого не боїться, але поважає усіх суперників. Президент команди Андрій Кучма ставить максимальні завдання перед командою на літній чемпіонат. Каже, що нереального нічого немає, а відтак можна грати та перемагати усіх суперників.

Якщо команда у чемпіонаті займе місце нижче другого, то такий результат буде провальним. Про це та інше Андрій Кучма розповів в інтерв’ю прес-службі Асоціації футзалу Львівщини.

Андрію, як зародилася ідея створити команду і назвати її «Альтернатива»?

Почну з того, що команда представляє клініку репродуктивної медицини «Альтернатива». Я разом з керівництвом команди допомагаю хлопцям розвивати себе у спорті і у футзалі зокрема. Приємно, що вони не займаються дурницями, а шукають себе у спорті. Наша команда є новою, оскільки літній чемпіонат Львова на відкритих майданчиках - лише третій турнір, у якому команда бере участь. До цього грали на турнірі «в дев’ятку», де здобули перше місце. Приємно, що перемогли у «Кубку Надії», але, мабуть, хотілося б більшого у «Відкритому Кубку Львівщини». Вважаю, у нас були шанси вийти з групи, але матч зі «Статусом» перекреслив наші сподівання. Ми грали непогано, але для того, щоб здобути необхідний результат, нам, мабуть, забракло часу. Футзальна «Альетернатива» - це команда друзів. Усі хлопці давно знають один одного і їм приємно грати разом в одній команді. Чимало з них до нас прийшли з футболу. Суто футзальними виконавцями можна назвати лише кількох гравців.

Зараз про «Альтернативу» чимало розмов, оскільки Ваша команда єдина, яка на турнір заявила двох легіонерів – з Нігерії та Камеруну.

(Сміється). Сподіваємося, що ці хлопці нам допоможуть. Один з них спілкується українською, а інший – ні. З останнім маємо трохи мовних проблем, адже він нас не розуміє. Один з них є студентом медичного університету, інший планує поступати до «Львівської Політехніки». В футбол обидва грати вміють, один з них навіть уже забив в Гранд-лізі. До речі, він грав у вищій лізі чемпіонату Камеруну з футболу, а це, погодьтеся, рівень. Думаю, ці гравці додали чогось нового у нашу команду. До неї підвищився інтерес з боку глядачів.

Як вдалося знайти таких виконавців?

Один з найдосвідченіших гравців нашої команди Роман Паранька грав з одним з них за команда з Старого Села у футболі. З цього і все розпочалося.

Чимало гравців з «Альтернативи» успішно виступають у чемпіонаті Львівщини з футболу на різних рівнях.

Так. Четверо наших гравців грають за «Юність» з Верхньої Білки, четверо – за «Фенікс-Стефано» з Підмонастиря, а ще четверо за Старе Село. Особливо хотів би подякувати президенту «Юності» Олександрові Рольку за те, що дозволив своїм гравцям грати за «Альтернативу» у футзал.

Які завдання ставите перед командою на літній чемпіонат Львова?

Посісти або перше, або друге місце. Усі інші місця будемо вважати невдалими. Нереального нічого не бачу. Усі команди, можливо, за винятком «Галицької Здоби» приблизно одного рівня, тому з ними можна грати. Окрім того, з тою ж таки «Галицькою Здобою» можна боротися. У них грають такі хлопці як у нас, тому потрібно боротися. Звісно, в гравців «Галицької Здоби» дещо більше досвіду, однак це можемо компенсувати іншими факторами на полі. Ми усіх суперників поважаємо, але нікого не боїмося.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ