Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент Португалії підтримав прагнення України до НАТО

Президент Португалії під час зустрічі з Президентом України відзначив перспективність поглиблення двосторонніх економічних відносин. «Важливо відзначити, що ці наші зв'язки розширюються дуже позитивно і стабільно», - зазначив він. Про це повідомили в прес-службі Президента України.

Президент Марсело Ребелу ді Соза нагадав, що Португалія була однією з перших країн, яка визнала Україну у 1992 році після проголошення незалежності. 

«Португалія підтримує в різні способи Україну, не лише в Європейському Союзі, а в НАТО, ОБСЄ і в інших організаціях міжнародного рівня, а також на двостороннюьому рівні», - зауважив він.

Президент Португалії також відзначив внесок українців, які працюють і живуть в Португалії. «Вони є третьою громадою найбільшою у Португалії. І вони допомагають в прогресі соціальному, культурному та економічному в моїй країні», - зазначив він.

«Впевнений, що наші дружні відносини будуть відновлюватись та рости, і обов'язково від двосторонньої праці та в європейському просторі», - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ