Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент присвоїв Голові СБУ звання генерала армії

Президент Петро Порошенко присвоїв Голові Служби безпеки України Василю Грицаку військове звання генерала армії. Відповідний Указ Глава держави підписав сьогодні. Про це повідомили в прес-службі Президента України.

Петро Порошенко високо оцінив діяльність Василя Грицака і як Голови СБУ, і як керівника Антитерористичного центру. "Це людина, яка ризикуючи життям завжди була разом з бойовими побратимами на передньому краї", - сказав Президент під час урочистого зібрання Служби безпеки України з нагоди її 24-ї річниці.

"У важкий для України час ви взяли на себе складний тягар відповідальності і прийняття вагомих рішень. Це стосується як захисту держави, так і реформування Служби, як налагодження координації і ефективної співпраці з нашими партнерами, так і ефективної координації зі Збройними Силами і іншими силовими відомствами. Під вашим керівництвом СБУ демонструє всій країні, зарубіжним партнерам всьому світові свою здатність і вміння захищати державу", - додав Петро Порошенко, звертаючись до Голови СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ