Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент угоди не підпише: лідери трьох опозиційних фракцій мають дати сигнал Євромайдану, - Канівець

"Хочу поділитися своїми думками стосовно останніх подій. Зважаючи на вчорашнє інтерв'ю Януковича, роблю висновок, що 29 він Угоду не підпише...", - про це написав на Фейсбуці народний депутат Олег Канівець.

І далі: "Виникає закономірне запитання: Що в такому разі робити Євромайдану?
Зрозуміло, що ми не маємо права завершити Євромайдан поразкою, черговим розчаруванням!

Лідери Євромайдану (як громадські, так і політичні) зобов'язані запропонувати подальший п...лан дій, який підтримає єдність і згуртованість людей навколо прообразу національної ідеї (так, саме національної ідеї) - жити всім, як живе Європа! Отже - прагнення до Євроспільноти сьогодні претендує на те, щоб його назвати об'єднавчим чинником всієї української нації! Значить це є національна ідея!!!

Непоганий план запропонував Ігор Луценко (громадський діяч) на своєму блозі на Українській правді. Це план громадських активістів! Запитання - а що запропонують Євромайдану політики?
Іти штурмом на Банкову? Проливати кров? Хто відповідатиме?
Не розпускати Євромайдан? Маргіналізувати Його?

У мене пропозиція до лідерів трьох опозиційних фракцій - дати сигнал Євромайдану, що Ваші вузькопартійні інтереси Ви пожертвуєте на державницьку мету, заради наших дітей та онуків! Ця мета - це Асоціація з ЄС, далі вступ в Євроспільноту! І це Ви забезпечите втрьох, і на протязі наступної каденціі нового Президента України!!!

Ключове питання від Євромайдану - а хто ним буде?

І тут Кличко, Тягнибок і Яценюк повинні пояснити свої кроки і дії! Злагоджені! І щоб їм повірив Євромайдан!!!

Пропоную свій варіант:

1. Опозиційна трійця заявляє, що в першому турі у бюлетені буде тільки одне прізвище опозиційного кандидата.

2. З метою захисту об'єднаного кандидата від зняття, знищення - висуваються всі троє!
3. Кандидати підписують на Євромайдані публічну Угоду про взаємонепоборення та гарантують (кожен) своє зняття з перегонів на користь сильнішого за два тижні до виборів.

4. Створюють спільно соціологічний консорціум з ведучих світових та вітчизняних компаній, який в період між 4-м та 3-м тижнем до виборів визначають шанси всіх трьох. Окремою угодою між собою і гарантією перед Євромайданом Кличко, Тягнибок і Яценюк стверджують, що визнають результати цього опитування!

5. Кандидати, які знімуться на користь сильнішого обіймають, у разі спільної перемоги, ключові посади в країні (Прем'єр, спікер). Це гарантує об'єднаний кандидат!

ЦЕЙ ПЛАН ДІЙ МАЄ ЗАТВЕРДИТИ ЄВРОМАЙДАН!!!

Тільки такими діями ми не допустимо розчарування людей і вселимо в їхні серця надію, що, зірваний Януковичем Вільнюс, буде виправлений наступним Президентом України, який гарантуватиме це на ЄВРОМАЙДАНІ 29-го листопада 2013 року!".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ