Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Президент України призначив гранти митцям Львівщини

Указом Президента України «Про затвердження Положення про порядок надання грантів Президента України, молодим діячам у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва та кінематографії, молодим письменникам, майстрам народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів» на Львівщині призначено гранти Президента України молодим діячам культури, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, у галузі театрального мистецтва – Богдану Поліщуку – художникові-постановникові для реалізації творчого проекту «Впольована пристрасть або підслухані пісні княжого саду» на базі Львівського академічного театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки»  (м. Львів) у розмірі 60 тисяч гривень.

У галузі образотворчого мистецтва – Василю Одрехівському – скульпторові для реалізації проекту «Світ на дотик: собору Святого Юра у Львові» на базі Львівського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ» (м. Львів) у розмірі 75 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ