Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Президент України зустрівся з Президентом Європейського банку реконструкції та розвитку

Президент України зустрівся з Президентом Європейського банку реконструкції та розвитку. Про це повідомили в прес-службі Президента України.

Президент Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті.

Глава Української держави висловив вдячність Європейському банку реконструкції та розвитку за роль лідера у питаннях залучення та використання фінансової допомоги міжнародної спільноти у подоланні наслідків Чорнобильської катастрофи.

Петро Порошенко підкреслив, що ЄБРР залишається найбільшим фінансовим інвестором в Україну, за допомогою ресурсів якого впроваджуються проекти в енергетичній, транспортній, фінансовій та інших сферах.

Співрозмовники обговорили системні зрушення у питаннях подолання корупції в Україні, проведення реформи в енергетичній сфері, а також перспективи підтримки ЄБРР процесу приватизації в Україні.

Глава Української держави поінформував співрозмовника про результати реформування банківського сектору.

Президент ЄБРР високо оцінив загальний прогрес України у проведенні реформ, окремо відзначивши запровадження системи електронного декларування для державних службовців, започаткування прозорої системи державних закупівель, ефективні кроки у боротьбі з корупцією.

Президент України висловив впевненість у продовженні плідного співробітництва з ЄБРР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ