Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент вручив Генеральному прокурору України новий прапор відомства

Під час урочистого зібрання до Дня працівників прокуратури, Президент Петро Порошенко вручив Генеральному прокурору України Юрію Луценку новий прапор відомства. Про це повідомила прес-служба Президента України.

Глава держави підписав Указ «Про символіку Генеральної прокуратури України», яким затверджується емблема та прапор Генеральної прокуратури України, а також порядок їх використання.

«Нова прокуратура заслуговує і на нову символіку. Меч Княжої доби нагадує про один із найдавніших документів правосуддя в Україні – «Руську Правду» Ярослава Мудрого. Терези символізують глибоку спадковість правничих традицій», - сказав Президент та підкреслив, що в розробці нової символіки автори-розробники врахували найкращі європейські та вітчизняні геральдичні традиції.

«Суспільство й надалі розраховує на вашу професійність, чесність, сумління та принциповість», - сказав Глава держави. Президент привітав  працівників прокуратури із професійним святом та побажав «міцного здоров’я і затишку в рідному домі, а на роботі – міцності духу та рішучості у боротьбі за вільну, демократичну й правову Україну».

Глава держави також вручив державні нагороди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ