Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Про своє входження у «Нову Галичину» КУНівці думатимуть ще півмісяця

Депутати Львівської обласної ради Микола Пшевлоцький та Михайло Вовк ще не прийняли жодного рішення щодо свого входження у міжфракційну групу «Нова Галичина». Як повідомив у коментарі «Гал-info» депутат ЛОР, голова ЛОО КУН Микола Пшевлоцький, ще є час для роздумів про входження у групу.
  
«Офіційного нашого рішення ще немає. І його не буде до чергової сесії Львівської обласної ради, адже такі заяви про входження оголошуються саме на сесії ЛОР. Вона відбудеться через півмісяця, ми ще маємо час для роздумів», — сказав він.
Нагадаємо, 16 листопада, відбулося засідання міжфракційного об’єднання „Нашої України”, УНП, КУН та партії „Пора”.
Під час засідання, депутати Львівської обласної ради Михайло Вовк та Микола Пшевлоцький заявили про своє бажання вступити у міжфракційну групу „Нова Галичина”.
Нагадаємо, на сесії ЛОР 30 жовтня було оголошено про створення нового міжфракційного об’єднання «Нова Галичина». У нову міжфракційну депутатську групу входять такі депутати ЛОР: Олег Немчінов, Андрій Рожнятовський, Тарас Батенко, Емілія Подляшецька, Юрій Візняк, Тарас Керницький, Василь Пазиняк, Олег Паска і Михайло Хвойницький. На наступний сесійний день у міжфракційне об’єднання також увійшли Дем’ян Малярчук та Олег Макар.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ