Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Проблема з транспортом у Львові може завершитись, як із сміттям - її вирішуватиме область

Голова Львівської облради Олександр Ганущин не виключає, що транспортний колапс у Львові може завершитися так само, як свого часу завершилася сміттєва криза. Цим питанням буде займатися Львівська ОДА. Таку думку він озвучив сьогодні, 15 листопада, під час підсумкової прес-конференції «Другий рік роботи Львівської обласної ради VII скликання», відповідаючи на запитання журналістів, передає Гал-інфо.

За його словами, проблема із транспортом у лежить у площині Львівської ОДА та міської ради.

Він наголосив, що сміттєва управлінська криза добряче підкосила діяльність виконкому Львівської міської ради.

«Та проблема, котру ми зараз бачимо з транспортом виникла, тому що не доходили руки. Це питання у нас висить з травня. На найближчій сесії 5 грудня ми будемо ставити питання, що так воно далі бути не може. Обласні та міські маршрути – це пов’язані речі», – сказав Олександр Ганущин.

Він не виключає, що транспортна проблема в області буде мати таке ж вирішення, як свого часу мала проблема із вивозом сміття зі Львова.

«Проблематика по автостанціях реально підвисла у повітрі. Я відчуваю, що міський голова Львова чомусь стає дуже далеким від господарських питань по місту, а питання тільки загострюється. У мене погане передчуття, як би не сталось так, коли наступить колапс у місті, який ми всі відчуємо, і знову може постати питання про передачу функцій на обласний рівень так, як це було зі сміттям», – заявив Олександр Ганущин.

Він додав: «Зараз, коли вже минуло чотири місяці після передачі цих повноважень, ніхто вже не відчуває цієї проблеми. Навіть медіа, наближені до сім’ї Андрія Івановича Садового, вже зовсім інакше висвітлюють цю тему. Тобто, усіх влаштовують управлінські кроки, котрі були здійснені на обласному рівні. У мене якесь таке відчуття з’являється, що з транспортом може вийти так само».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ