Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Проект «Відчинилося життя» виступатиме у Польщі

Всеукраїнський мистецький проект «Відчинилося життя», за фінансової підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради, завтра вирушає на гастролі в Люблін та Варшаву (Польща). Як розповіла ініціатор і засновник проекту Оксана Потимко, виступатимуть разом з незрячими артистами і симфонічним оркестром Національного театру ім. Марії Заньковецької. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Концертна група складає 43 особи, з них  двоє дітей, віком 8 і 12 років. На концерті у Варшаві буде Надзвичайний і Повноважний Посол України в Польщі, і власне, Посольство взяло патронат над цими гастролями. Цей концерт дійсно треба побачити, щоб хоч трошки відчути рівень і атмосферу проекту», - зазначає ініціатор і засновник  всеукраїнського мистецького проекту «Відчинилося життя» Оксана Потимко.

На інтегровані концерти «Відчинилося життя» в Польщі міська рада Львова виділила понад 90 тис. грн. 

Нагадаємо,  «Відчинилося життя» – концертний проект, що не має аналогів у країнах Європи та «запалює» глядачів особливим енергетичним драйвом. Започаткований у 2008 році. Впродовж цього часу відбулось понад 60 концертів в Україні, Польщі, Швеції, Словаччині, Угорщині, Молдові, Білорусії та ін. Окрім незрячих виконавців з різних куточків України, Грузії, Польщі, Швеції, у концерті беруть участь відомі українські оперні та естрадні артисти. Вік учасників – від 7 до 50 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ