Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проекційна техніка: безкоштовний вебінар для освітян

Офіційний постачальник інтерактивного обладнання для освітніх закладів компанія «Інтер Системс» пропонує вчителям і викладачам ознайомитись із сучасною проекційною та презентаційною технікою, метою якої є удосконалення навчального процесу.

Під час проведення безкоштовного вебінару освітяни матимуть можливість ознайомитись з проектором та інтерактивною дошкою як ефективними інструментами підвищення інтересу до навчання та успішності учнів.

У рамках заходу «Інтерактивна дошка - нові можливості для освіти» будуть розглянуті і продемонстровані конкретні викладацькі завдання, що можна вирішити за допомогою інтерактивної дошки.

Кожен бажаючий зможе дізнатись, як інтерактивна дошка може зробити освітній процес цікавим і захоплюючим, чим таке обладнання корисне в школі і ВНЗ, на тренінгах та семінарах, як використовувати функції інтерактивної дошки для ефективного навчання та як швидко навчитись користуватись такою технікою.

Також на вебінарі будуть розглянуті цифрові датчики та лабораторії DISLAB для виміру даних та проведення навчальних експериментів з фізики, хімії і біології.

Організатори представлять зручне програмне забезпечення, що постачається у комплекті, та проведуть експериментальне вимірювання. Ведучий заходу навчить користуватись датчиками та успішно застосовувати їх у навчальному процесі.

Спікером вебінару виступить Євген Садовников – сертифікований спеціаліст в області інтерактивних дошок з 10-річним досвідом роботи з таким обладнанням.

Безкоштовний освітній вебінар «Інтерактивна дошка - нові можливості для освіти» відбудеться у четвер 23 лютого, о 15:00. Тривалість заходу - 45 хвилин.

Компанія «Інтер Системс» більше 10 років завозить інтерактивні дошки за доступними цінами, обладнує інтерактивні класи по всій Україні, робить комплексний підбір обладнання і проводить професійні консультації та навчання.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ВЕБІНАР

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ