Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Програма Євромайдану у Луцьку на 25 листопада

25 листопада у Луцьку пікетуватимуть міську раду, проведуть Євроходу, організують інформаційну акцію для волинських студентів в підтримку Євромайдану, читатимуть лекції та співатимуть пісень. Про це повідомили організатори.

Так, понеділковий ранок для євромітингувальників розпочнеться інформаційною кампанією для  студентів під стінами волинських вузів.  Студентів закликатимуть підтримати Євромайдан у місті Луцьку.

0 15:00 від Театрального майдану стартує Єврохода  у напрямку Луцької міської ради, де відбудеться пікет. У цей день відбудеться позачергове засідання сесії.

Опісля на майдані відбудеться Академія революції.  Лектори розповідатимуть про свій досвід громадської активності, ділитимуться способами боротьби за ідею, розкажуть про те, як залучити молодь до творення свого майбутнього.

Завершиться день виступом барда Святослава.

Погодинна програма: 8:00 – інформаційна акція для студентства «Я обираю ЄС»; 15:00 – Єврохода від Театрального майдану до Луцькради; 16:00 – пікет Луцької міської ради; 19:00 – гутірки «Академія революції» для євромітингувальників;  20:00 – виступ барда Святослава.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ