Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Програма заходів із відзначення на Львівщині Дня пам'яті жертв Голодомору та політичних репресій

У суботу, 27 листопада, на Львівщині відбудуться заходи із вшанування пам'яті жертв Голодомору. Розпочнуться вони поминальними службами у всіх церквах Львова та області за жертвами голодоморів.Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Подаємо Програму заходів із відзначення у Львівській області Дня пам'яті жертв Голодомору та політичних репресій.

8.00. Поминальна Служба Божа у всіх церквах Львова та області за жертвами голодоморів.

15.20. Від'їзд керівництва Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради та представників ЗМІ від площі перед приміщення Львівської обласної ради (вул.В.Винниченка, 18) до Пам'ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій (пр.В.Чорновола).

15.40. Покладання вінка та композиції з житніх і пшеничних колосків до пам'ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій (проспект В.Чорновола).

15.45. Переїзд до пам'ятника Т.Шевченку (проспект Свободи).

16.00. "Хвилина Мовчання" - зупинка роботи в органах влади та органах місцевого самоврядування, на підприємствах, установах та організаціях (крім підприємств, де це не допускається за технологією виробництва), руху громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів.

16.01. Початок акції "Засвічи свічку!". Лунають дзвони у всіх церквах м.Львова та області. Представники обласної та міської влади, учнівської та студентської молоді, громадськості запалюють свічки та лампадки біля пам'ятника Т.Шевченку.

16.05. Виступ Львівської академічної державної чоловічої капели "Дударик" біля пам'ятника Т.Шевченку.

Нагадаємо, що День пам'яті жертв Голодомору та політичних репресій відзначається в Україні відповідно до Указу Президента України у четверту суботу листопада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ