Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура чекає остаточних висновків щодо смерті строковика в Старичах

Строковик, тіло якого було виявлено 1 грудня на території однієї з військових частин Львівщини, через три-чотири місяці мав бути звільненим з лав ЗСУ. Про це сьогодні, 5 грудня, повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.
Фото з iPress.ua.

За його словами, йдеться про військовослужбовця строкової служби, який був родом з Бродівського району Львівської області.

«Якийсь час строкової служби хлопець провів у госпіталі, нещодавно повернувся із короткострокової відпустки. Трагедія сталася через декілька днів після того, коли він повернувся з відпустки. Тіло було виявлено поблизу військового містечка. Нині проводиться розслідування цього інциденту», - сказав Олександр Поронюк.

В коментарі Гал-інфо речниця прес-служби військової прокуратури Західного регіону України Юлія Галущак розповіла, що 1 грудня близько 19.00 військовослужбовці виявили тіло військовослужбовця строкової служби 1994 р.н. з ознаками смерті через повішання.

«Ознак насильницької смерті попередньо не виявлено», - сказала вона.

На запитання чи розглядають версію про вбивство вона сказала, що деталі будуть відомі після проведення усіх необхідних експертиз.

Водночас прес служба ЦК "АЗОВ" Львівщини повідомила журналістам, що 1 грудня близько 19:00 на території військової частини №4264, с. Старичі, Яворівського району Львівської області знайшли понівечене тіло рядового Слюсарчука Віталія Васильовича.

«Судмедекспертиза зробила заключення, що причина смерті «невідома», при тому, що у хлопця були порізи на руках, чисельні гематоми по всьому тілу, сліди від мотузок на руках. Віталій був патріотом своєї країни, а зараз його вбивство з невідомих причин хочуть «зам'яти», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ