Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокуратура Харкова порушила справу проти екс-губернатора Арсена Авакова

Прокуратура Харківської області за результатами перевірки протиправних дій колишнього глави облдержадміністрації порушила кримінальну справу стосовно службових осіб Харківської облдержадміністрації та Головного управління Держкомзему в Харківській області через земельні махінації в 2009 році.

«Прокуратурою області проведена перевірка за зверненням Харківської облдержадміністрації від 3 січня 2012 щодо протиправних дій колишнього глави облдержадміністрації при підписанні та видачі державних актів на право власності на земельні ділянки одному з товариств з обмеженою відповідальністю», — йдеться в повідомленні облпрокуратури, повідомляє ZN.UA.

Як повідомили в облдержадміністрації, кримінальну справу порушено проти колишнього голови Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова.

А.Аваков був призначений головою Харківської обласної державної адміністрації 4 лютого 2005 року. 9 лютого 2010 подав у відставку на підставі ч.3 ст.31 закону України «Про державну службу» (принципова незгода з рішенням державного органу чи посадової особи, а також етичні перешкоди для перебування на державній службі).

А.Аваков є членом ВО «Батьківщина» з 21 квітня 2010 року і очолює Харківську обласну організацію партії. Раніше він був у партії «Наша України» і був депутатом Харківської обласної ради V і VI скликань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ