Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура Львівської області зацікавилася виправними колоніями

Прокуратура Львівської області забезпечує системний нагляд за додержанням законодавства у виправних колоніях області, -прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області приділяється постійна увага дотриманню конституційних прав в’язнів у місцях несвободи.

У зв’язку з цим, працівниками органів прокуратури, у тому числі безпосередньо прокурором області,здійснюються систематичні виїзди в установи виконання покарань з метою перевірок та особистого прийому засуджених. Лише у першому півріччі 2017 року прокурором області вже  здійснено шість виїздів  в  усі без винятку виправні установи області.

Зокрема, нещодавно в рамках особистого прийому засуджених прокурор області Юрій Квятківський за участю начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайла Дзюдзя,  здійснив виїзд у Миколаївську виправну колонію №50.

Під час виїзду прокурором області перевірено дотримання конституційних прав в’язнів на належні умови утримання, забезпечення їх харчуванням,  вимог законодавства щодо матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення, оплати та охорони праці засуджених тощо. Не залишились поза його увагою  й умови праці особового складу установи.

Зазначимо, що у другому півріччі поточного року прокурором області також заплановано здійснення прийому в’язнів у виправних колоніях області та Львівській установі виконання покарань №19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ